Posiadane auto:: E36 320i Touring
Wymarzone auto:: ponad 300 konne :D Pomógł: 8 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 4667 Skąd: www.ASO-BMW.pl
Wysłany: 2012-01-05, 22:41
Kornat napisał/a:
MiB kiedy mogę się spodziewać przesyłki?
pzdr
Tomo cos Ty taki niecierpliwy?
W paczce są oryginały co oznacza ze realizacja bedzie trwac od 3 do 5 dni roboczych od momentu zaksiegowania pieniedzy na naszym koncie o czym przeczytasz tutaj http://www.bmwfan.pl/viewtopic.php?t=562 .
Aktualnie paczka czeka na ślizg lampy który leci do nas z D i tylko to nas blokuje.
Posiadane auto:: BMW e60 520d
Wymarzone auto:: BMW X5 Pomógł: 15 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 3779 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-01-07, 22:28
Zagadka, ale może dojdziemy co i jak
Pod lampą przednią xenonową po FL przychodzi lakierowana płetewka, a do niej wpinana jest gumowa uszczelka, potrzebuję właśnie tę uszczelkę na real oem póki co nie wyszperałem nr części.
pzdr
_________________ "Chcę umrzeć we śnie jak mój dziadek, a nie krzycząc jak jego pasażerowie"
Pod lampą przednią xenonową po FL przychodzi lakierowana płetewka, a do niej wpinana jest gumowa uszczelka, potrzebuję właśnie tę uszczelkę na real oem póki co nie wyszperałem nr części.
Samochód to BMW compact E36 316i M43 z 29.08.1994, końcówka vin'u - KB79200.
Pozdrawiam.
ello
Rolka do napinacza
MG 28zł/szt
Febi 53zł/szt
Ruville 55zł/szt
Kornat napisał/a:
Jezeli miał bym zgadywac na tą zagadke to postawił bym jak Manolito, nikt tego u nas nie brał jeszcze..
Wymarzone auto:: ponad 300 konne :D Pomógł: 8 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 4667 Skąd: www.ASO-BMW.pl
Wysłany: 2012-01-09, 22:02
Kornat napisał/a:
Michał a jak możemy się upewnić? Może jakoś po nr tej listewki pod lampę wyjdzie?
Pod lampą i w lampie nie ma, jest natomiast tam gdzie Manolito wskazał czyli w zderzaku, tak naprawde to trzeba by to organoleptycznie sprawdzic na aucie czyli zadanie dla Ciebie teraz
Jest jednak bo przypomniałem sobie jak wymieniałem regulatory, ze faktycznie jakieś gówno było wsunięte w dolną brewkę. I wreszcie to znalazłem. To uszczelka nr 8 z tego schematu:
http://realoem.com/bmw/sh...258&hg=51&fg=20
Pzdr.
_________________ Za tych, co na morzu - powiedział Stirlitz, niechętnie posuwając żonę jednego z dowódców Kriegsmarine...
Posiadane auto:: BMW e60 520d
Wymarzone auto:: BMW X5 Pomógł: 15 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 3779 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-01-09, 22:32
Mariusz duże bro dla Ciebie!!! to właśnie ta uszczelka, Michał może uda się dołączyć do przesyłki? a jak nie to może poczta zwykły list? Wyceń mi to proszę z wysyłką dzięki!!!
BTW. Ta uszczelka z pierwszego linku Manolito uszczelnia zderzak względem błotnika - to tak na przyszłość
pzdr
_________________ "Chcę umrzeć we śnie jak mój dziadek, a nie krzycząc jak jego pasażerowie"
Ostatnio zmieniony przez Kornat 2012-01-09, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Ja teraz będę testował zamówienie ze sklepu z kosmetykami samochodowymi na paczkomat InPostu. Ciekawe jak to pójdzie - mam nadzieję, że ok bo mam już serdecznie dosyć tej mojej cholernej poczty koło mnie - kiedy tam nie przyjść to wieczne kolejki a szybkość obsługi Pań można porównać do szybkości poruszania się Pałacu Kultury i Nauki...
Pzdr.
_________________ Za tych, co na morzu - powiedział Stirlitz, niechętnie posuwając żonę jednego z dowódców Kriegsmarine...
Wysłany: 2012-01-12, 15:52
Jeztom napisał/a:
Poproszę MG - 2 szt
BTW. Przesyłka możliwa tylko kurierem za 20zł? czy są też inne tańsze opcje
W przypadku przesyłki tego gabarytu paczka kurierska jedynie w gre wchodzi.
W przypadku drobnicy wysłamy listy ale na odpowiedzialność zamawiającego bo z dostarczalnoscia sa kłopoty a cos sie złamac moze itd.
BTW to may mamy fajnego roznosciela z INpostu który to FV dla nas zostawia na schodach przed wejsciem i nam klienci je do sklepu wnoszą mimo ze jestesmy tutaj 10h dziennie...
Po raz kolejny SILESIA PARTS zaskakuje doskonałością, poprawnością i słowem zawartym w perfekcji.Zamówiłem i poprosiłem o szybką realizacje---bez problemu.Nie będe pisał że polecam bo kto spróbuje spyta i zawierzy,przekona się szybko.Michał i Paweł DZIĘKUJĘ za waszą profeske. Dani3011.POzdr